1. izdanje magazina Kuponmanija u prodaji od 10. juna

Radiosarajevo.ba
1. izdanje magazina Kuponmanija u prodaji od 10. juna

Prvo izdanje magazina Kuponmanija, koji predstavlja jedinstvenu poslovnu priliku na bh. tržištu naći će se u prodaji od utorka 10. juna, 2014.

Riječ je o zbirci kupona sa posebnim ponudama i popustima, a prvo izdanje će se raditi samo za Sarajevo u tiražu od deset hiljada primjeraka, te će se u okviru njega moći pronaći više od 120 kupona sa popustima iz različitih kategorija kao što su odjeća i obuća, smještaj i ugostiteljstvo, sport i rekreacija te razne druge usluge i proizvodi.

Magazin predstavlja potpuno novi koncept u okviru kojeg će pravna lica imati mogućnost predstavljanja svojih proizvoda i usluga krajnjim kupcima, dok će kupci imati priliku ostvarivanja ušteda pri redovnoj kupovini. 

U želji da se pomogne nastradalima u poplavama, ostvarena je saradnja sa Udruženjem Pomozi, te će od svakog prodatog primjerka jedan dio ići u humanitarne svrhe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije