Zoljom pogođen stup s nadzornom kamerom

Radiosarajevo.ba
Zoljom pogođen stup s nadzornom kamerom
Iako nije prvi put da su oštećene policijske nadzorne kamere, stanovnike Mostara, posljednje oštećenje je zaprepastilo.

Naime, za razliku od prethodnih slučajeva, kada se uglavnom koristilo tzv. lako naoružanje, ovoga puta je pucano, ni manje ni više, nego iz raketnog bacača - zolje.

Policija traga za osobom koja je, vjerojatno s makadamskog proširenja pokraj magistralne ceste Mostar - Sarajevo u naselju Zalik, ciljala radar i pogodila podnožje stupa električne rasvjete na kojemu je stacioniran, piše Večernji list BH.

Iz policije su podsjetili da su i prošle godine evidentirali prestanak signala zbog na nekoliko radara koji su bili izrafalani mecima.

Kako je Feni kazao glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić, napad se dogodio prije nekoliko dana, a tek nakon detaljne istrage i vještačenja bit će poznato o kakvom oružju ili eksplozivnoj napravi se točno radi.

Marić je dodao kako to nije prvi incident takve vrste te da su nepoznati počinitelji ranije iz vatrenog oružja pucali te bojom oštećivali policijske nadzorne kamere i radare u Mostaru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije