Zločin šokirao i starije policajce u BiH: Objavljeni novi detalji ubistva u Šipovu

3
Radiosarajevo.ba
Zločin šokirao i starije policajce u BiH: Objavljeni novi detalji ubistva u Šipovu
Foto: Srpskainfo / MUP RS / Ilustracija

Dragan Trkulja (61) iz Šipova je u naletu bijesa suprugu Snežanu (57) najvjerovatnije prvo ubo nožem u grudni koš, a zatim joj sjekirom doslovno smrskao glavu, otrkiva izvor Srpskainfo.

Podsjetimo, ubistvo se desilo u nedjelju u jutarnjim časovima u njihovoj porodičnoj kući u Šipovu, a nakon zločina on se predao policiji.

Prema našim informacijama, ubod nožem nije bio smrtonosan i nije bio toliko opasan, kao što su bili udarci sjekirom.

"Udarao ju je sa obje strane sjekire, mnogo puta. Glava joj je do te mjere smrskana da se nije moglo utvrditi koliko je tačno puta udarena. Jedino sa sigurnošću se može reći da je to bilo mnogo puta", istakao je izvor Srpskainfo uključen u ovu istragu.

Stan pun krvi

Monstruoznost ovog zločina šokirala je i policajce i inspektore koji su radili istragu, jer je doslovno sav stan bio pokriven krvlju.

Ni mnogo iskusniji i stariji inspektori se ne sjećaju ovako teškog slučaja.

Osim tih brojnih povreda po glavi i grudnom košu, nađene su i povrede na rukama, a riječ je o odbrambenim ranama, koje su nastale dok se nesretna žena pokušavala spasiti od supruga.

Njoj jednostavno nije bilo spasa, od težine povreda preminula je na licu mjesta – kaže izvor.

Dodaje da je Snežana i ranije prijavljivala supruga zbog porodičnog nasilja.

Tokom prošle godine, ona je prijavila policiji u Šipovu da ju je Dragan napao tako što ju je prvo verbalno vrijeđao, a zatim je udario rukom po glavi.

"Policija je odmah izašla na lice mjesta i uhapsila Trkulju, te je protiv njega podnesen i izvještaj Tužilaštvu. Bio je obaviješten i Centar za socijalni rad", istakao je izvor Srpskainfo, koji je istakao da još nije poznat tačan motiv ovog sukoba, osim toga da je između njih u posljednje vrijeme bilo čestih svađa.

Istuširao se i otišao na kafu

Nakon što je sjekirom ubio suprugu, Dragan se istuširao i presvukao, te izašao iz kuće kao da se nije ništa desilo.

"On nije pokušavao sakriti tragove zločina u kući, već je samo izašao, otišao na benzinsku pumpu i popio kafu, te oko 6.30 došao u Policijsku stanicu Šipovo i ispričao policiji šta je uradio", potvrdio je izvor.

Njihove komšije su ispričale da ih poznaju, ali da niko nije mogao sumnjati da je Dragan sposoban za ovakav zločin.

Oni su rekli da su se njih dvoje bavili cijepanjem i slaganjem drva, i da imaju četvoro odrasle djece.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije