Žena iz Šipova automobilom udarila dijete i pobjegla s mjesta nesreće, uhapšena je

0
Radiosarajevo.ba
Žena iz Šipova automobilom udarila dijete i pobjegla s mjesta nesreće, uhapšena je
Foto: MUP RS / MUP RS / Ilustracija

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad uhapsili su danas J.K. iz Šipova koja je automobilom udarila dijete i zatim pobjegla sa mjesta nesreće.

Naime, Policijskoj stanici Mrkonjić Grad jutros oko 7.50, prijavljeno je da se na regionalnom putu Mrkonjić Grad-Crna Rijeka, u mjestu Bjelajce, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali maloljetni pješak iz Mrkonjić Grada i nepoznata osoba sa nepoznatim vozilom koje se udaljilo sa mjesta nesreće.

"U ovoj saobraćajnoj nesreća maloljetni pješak je zadobio tjelesne povrede kojem je prva pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar RS. Brzom reakcijom policijskih službenika i operativnim radom na terenu policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad pronašli su i identifikovali J.K.  koja je prilikom saobraćajne nezgode upravljala sa  automobilom 'reno'", rekli su u PU Mrkonjić Grad, a prenosi Srpskainfo.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Policijska uprava Mrkonjić Grad apeluje na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što viši nivo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije