Žena iz Doboja ucjenjivala ljubavnika: Uzimala mu novac da ne objavi snimke seksa

Radiosarajevo.ba
Žena iz Doboja ucjenjivala ljubavnika: Uzimala mu novac da ne objavi snimke seksa
Foto: Screenshot / YouTube
Policijska uprava Doboj podnijela je izvještaj dobojskom Okružnom tužilaštvu protiv 28-godišnje D. D. iz Doboja, zbog sumnje da je ucjenjivala svog ljubavnika.

Kako je saopćeno iz PU Doboj, sumnja se da je D. D., protekli mjesec, kako bi pribavila imovinsku korist, putem društvene mreže Facebook i mobitela, poslala više poruka oštećenom muškarcu, s kojim je duži vremenski period bila u emotivnoj vezi. Ona mu je tim porukama prijetila da će njemu bliskim osobama otkriti sadržaje koji bi naštetili njegovoj časti i ugledu, tražeći pritom određene novčane iznose.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičena žena i muškarac kojeg je ucjenjivala, inače su u braku sa drugim osobama, ali su od 2016. godine bili ljubavnici.Ona mu je u posljednje vrijeme počela slati poruke, tražeći novac.

Ucjenjivala ga je time kako će videosnimke njihovih seksualnih odnosa, ali i neprimjerene fotografije, poslati njegovoj supruzi, roditeljima, kumovima i prijateljima.

Ucjenjivani ljubavnik joj je zbog toga u više navrata dao oko 3.000 maraka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije