Zadarski navijači opljačkali trgovinu u Širokom Brijegu

Radiosarajevo.ba
Zadarski navijači opljačkali trgovinu u Širokom Brijegu

Dvadesetak pripadnika navijačke skupine Tornado iz Zadra opljačkalo je u subotu trgovinu u centru Širokog Brijega uoči početka susreta svoga kluba s domaćom momčadi u regionalnoj ABA ligi, a policija je pritvorila šest počinitelja, izvijestili su lokalni mediji. 

Skupina od dvadesetak huligana s kapuljačama i šalovima na licu krala je raznorazne artikle, pri bijegu su oštetili željezna vratašca kraj kase te u šoku ostavili djelatnice trgovine. Za sada nije poznato u kolikoj vrijednosti je nestalo artikala te kolika šteta na metalnim vratima iznosti. 

Djelatnici trgovine odmah su zatvorili klizna vrata trgovine, no huligani su ubrzo vrata silom otvorili te pobjegli prema stadionu i dvorani Pecara gdje su se i zadržali u skupini. 

U međuvremenu su pokrali i vanjski hladnjak iz još jedne obližnje trgovine.  Kada su pripadnici policija krenuli u potragu za huliganima oni su se  razbježali, no po medijskim navodima šestorica su uhićena te se  sumnjiče za pljačku jer su prepoznati sa snimaka nadzornih kamera, javlja Fena

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije