Vozači poginuli u udesu kod Bosanske Gradiške, tri osobe povrijeđene

Radiosarajevo.ba
Vozači poginuli u udesu kod Bosanske Gradiške, tri osobe povrijeđene

Milenko Ćulibrk (1958.) i Nedeljko Trivić (1964.) poginuli su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Romanovcima kod Bosanske Gradiške, na magistralnom putu Banja Luka-Gradiška.

Dvije osobe poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Bosanske Gradiške

Do ove saobraćejne nesreće došlo je oko 10.45 sati.

Smrtno stradali Ćulibrk je bio za volanom automobila "tojota", a Trivić "ford fieste", potvrdila je za Fenu glasnogovornica Okružnog tužilaštva Banja Luka Maja Đaković-Vidović.

U sudaru ovih vozila tri osobe su zadobile povrede, jedna osoba iz "tojote", čiji identitet još nije poznat, dok su u Klinički centar Banja Luka prebačene Gordana Marić (1976.), koja je bila u "ford fijesti" sa svojom 13-godišnjom kćerkom M.M.

Uviđaj je obavila dežurna tužiteljka Okružnog tužilaštva Banja Luka Dragana Lipovčić, koja je naredila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdio uzrok ove teške saobraćajne nesreće.

Nakon završenog policijskog uviđaja, od 14.15 sati normalizovan je saobraćaj u mjestu Romanovci na magistralnom putu M-16, dionica Aleksandrovac-Topola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije