Vozač udario pješaka i pobjegao, sarajevska policija ga uhapsila

1
Radiosarajevo.ba
Vozač udario pješaka i pobjegao, sarajevska policija ga uhapsila
Avaz / Ilustracija

Sarajevska policija pronašla je i uhapsila muškarca čiji su inicijali S.L. (28) koji je, upravljajući automobilom "mercedes", udario u radnika kantonalnog Komunalnog preduzeća Rad I.Š. (48) i pobjegao s mjesta nesreće.

Ovaj muškarac je uhapšen oko ponoći i nalazi se u prostorijama za zadržavanje Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Iz MUP Kantona Sarajevo potvrdili su da je ova osoba jučer u sarajevskom naselju Ilidža automobilom oborila radnika Rada, nakon čega je udario u automobil “reno laguna” kojim je upravljala osoba čiju su inicijali S.L. iz Vogošće, a potom pobjegao s mjesta nesreće.

Radnik komunalnog preduzeća je vozilom Hitne pomoći prevezen na Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje mu je konstatovan lom skočnog zgloba lijeve noge, te je odmah operisan i zadržan je na liječenju u toj zdravstvenoj ustanovi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije