Vlasniku benzinske pumpe u BiH prijeti zatvorska kazna

0
Radiosarajevo.ba
Vlasniku benzinske pumpe u BiH prijeti zatvorska kazna
Foto: Screenshot / Benzinska pumpa

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, tačnije postupajući tužilac, naredio je da se obave nova vještačenja u istrazi koja se vodi protiv Dragana Neškovića, vlasnika lanca benzinskih pumpi, osumnjičenog da je u augustu prošle godine napao radnika. 

Nije poznato o kojim se tačno vještačenjima radi, ali sigurno je da će ona još nekoliko mjeseci odložiti konačnu odluku, odnosno da li će protiv Neškovića biti podignuta optužnica zbog zlostavljanja radnika ili će istraga biti obustavljena.

"U vezi vašeg upita, obavještavamo vas da je u predmetu broj T14 0 KT 0032442 22 u toku istraga i da je postupajući tužilac naložio dodatna vještačenja," rečeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina za srpskainfo

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Tužilaštvo u Bijeljini je prije četiri mjeseca donijelo zvaničnu naredbu o otvaranju istrage protiv vlasnika benzinskih pumpi.

U skladu sa Zakonom o krivičnom postupku RS, postupajući tužilac koji rukovodi istragom protiv Neškovića formirao je krivični spis zbog napada na radnika koji je prijavljen 15. augusta prošle godine u Bijeljini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije