Uznemirujući snimak iz BiH: Vozilom pokosio pješake, jedna osoba poginula

0
Radiosarajevo.ba
Uznemirujući snimak iz BiH: Vozilom pokosio pješake, jedna osoba poginula
Print Screen / Dramatičan trenutak

Policija Brčko distrikta BiH je 16. maja u 19.49 sati zaprimila prijavu da je u mjestu Gornji Rahić došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je više osoba povrijeđeno.

Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su izlaskom na lice mjesta utvrdili da je do povreda više osoba došlo udarom motornog vozila na terasi jednog ugostiteljskog objekta, te da je jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede od kojih je u toku noći u Bolnici u Brčkom preminula.

Na licu mjesta je pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH izvršen uviđaj, a uhapšen je Č.E. rođen 1996. godine u Maoči, nastanjen u Rašljanima zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ubistvo u pokušaju” iz člana 163. stav (2), a u vezi sa članom 28, te krivično djelo „Teška krivična djela protiv opšte sigurnosti ljudi i imovine” iz člana 322 stav (2), a u vezi sa krivičnim djelom „Izazivanje opšte opasnosti” iz člana 317. stav (1) Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH.

Lice Č.E. će uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima biti predato u dalju nadležnost Tužilaštva Brčko distrikta BiH.

Uznemirujući video pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije