Užasna nesreća koja se dogodila sinoć u Bihaću odnijela je život velikog navijača NK Jedinstvo

0
Radiosarajevo.ba
Užasna nesreća koja se dogodila sinoć u Bihaću odnijela je život velikog navijača NK Jedinstvo
Foto: Screenshot/Facebook / Kolaž / Mirhad Osmankić preminuli navijač NK Jednstva

U Bihaću se sinoć, 8. aprila dogodila stravična nesreća u kojoj je smrtno stradao Mirhad Osmankić, poznati navijač Nogometnog kluba Jedinstvo. Nesreća se dogodila oko 22:40 sati, a u njoj su učestvovali motocikl Yamaha, vozilo Golf i pješaci.

Mirhad Osmankić, koji je bio jedan od pješaka u trenutku nesreće, nažalost, preminuo je nakon što je udaren, dok je drugi pješak zadobio lakše tjelesne povrede. Vozač motora i njegov suvozač su također pretrpjeli teške tjelesne povrede te su prebačeni u Kantonalnu bolnicu "dr. Irfan Ljubijankić".

Mirhad Osmankić (32) bio je poznat kao član navijačke grupe "Sila nebeska" koja je snažno podržavala Nogometni klub Jedinstvo. Danas, 9. aprila se Jedinstvo oprostilo od Mirhada, izražavajući duboku tugu zbog gubitka svog člana.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Ova tragedija je potresla cijelu zajednicu u Bihaću i šire, podsjećajući nas na važnost sigurnosti u prometu i potrebu za oprezom na cestama. Mirhad Osmankić će biti upamćen kao strastveni navijač i voljeni član zajednice, a njegov gubitak će ostaviti dubok trag u srcima onih koji su ga poznavali.

"Iskazujemo žaljenje za gubitkom Mirhada Osmankića. Član navijačke skupine Sila nebeska 96 sinoć je tragično izgubio život od posljedica saobraćajne nesreće u Bihaću. Porodici upućujemo saučešće, Uzvišenog molimo da njemu podari džennet a porodici sabur i snagu da se nose sa gubitkom", navodi se u objavi Jedinstva.

𝐈𝐬𝐤𝐚𝐳𝐮𝐣𝐞𝐦𝐨 𝐳̌𝐚𝐥𝐣𝐞𝐧𝐣𝐞 𝐳𝐚 𝐠𝐮𝐛𝐢𝐭𝐤𝐨𝐦 - 𝐌𝐢𝐫𝐡𝐚𝐝 𝐎𝐬𝐦𝐚𝐧𝐤𝐢𝐜́ 😢😢 Član navijačke skupine "Sila nebeska 96" sinoć je tragično...

Posted by Zvanična stranica NK "Jedinstvo" Bihać on Monday, April 8, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije