Užas u BiH: U stanu pronađeno tijelo žene

2
Radiosarajevo.ba
Užas u BiH: U stanu pronađeno tijelo žene
Foto: RTVBN / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

Pripadnici PS Zvornik i Službe profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice pronašli su tijelo u stanu stambene zgrade u Zvorniku, saopšteno je iz PU Zvornik.

Kako je navedeno, Policijskoj stanici Zvornik je jučer, 22. decembra 2023. godine, oko 18.40 časova prijavljeno da se u hodniku stambene zgrade u Zvorniku osjeća neprijatan miris.

"Postupajući po prijavi policijski službenici su sa pripadnicima Službe profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Zvornik utvrdili da se u jednom stanu stambene zgrade nalazi tijelo lica inicijala J.R.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Na lice mjesta je izašao i doktor mrtvozornik Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Zvornik koji je konstatovao prirodnu smrt. Policijski službenici PU Zvornik su izvršili uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio dostavljanje izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama", navodi se u saopštenju.

Prema posljednjim informacijama pronađeno tijelo je ženske osobe čiji su inicijali J.R., a sve ovo se dogodilo vjerovatno nekoliko dana, a možda i sedmicu nakon smrti nesretne žene

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije