Užas u BiH: Trudnica napala šestogodišnjaka, pao niz stepenice i slomio ruku

0
Radiosarajevo.ba
Užas u BiH: Trudnica napala šestogodišnjaka, pao niz stepenice i slomio ruku
Foto: Ringier / MUP RS / Ilustracija

Šestogodišnji dječak iz Čajniča zadobio je prelom nadlaktice nakon što ga je u nedjelju napala komšinica iz zgrade S.V. iz Čajniča i tom prilikom pao niz stepenice.

On je nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Čajniči i Univerzitetskoj bolnici u Foči, zbog karaktera povreda prevezen u Univerzitetski klinički centar RS u Banjoj Luci na dalje liječenje.

Kako Nezavisne pišu, u pitanju je trudnica koja je policiji priznala šta je uradila.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

"Policijski službenici Policijske stanice Čajniče preduzimaju sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela teška tjelesna povreda kojom prilikom je šestogodišnji dječak iz Čajniča zadobio povredu nadlaktice", navode iz PU Foča.

Naime, Policijskoj stanici Čajniče, juče u 13.45 prijavljeno je da je dječak fizički napadnut od strane komšinice S.V. iz Čajniča pri čemu je isti pao niz stepenice i tom prilikom zadobio tjelesne povrede.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, dok su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici Policijske stanice Čajniče.

Dalji rad je toku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije