Zaposlenici 'Konzuma' spriječili pljačku

Radiosarajevo.ba
Zaposlenici 'Konzuma' spriječili pljačku
Radiosarajevo.ba / Policija, Ilustracija
Zaposlenici ''Konzuma'', u ulici Skenderija, općina Centar Sarajevo, jutros u 8.00 sati spriječili su pljačku te prodavnice, a pljačkaša su zadržali do dolaska policije.

Uz prijetnju nožem P.D. (1973.) pokušao je oteti novac od radnice. O krivičnom djelu je obaviješteno i Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

U Sarajevu su sinoć zapaljena i dva automobila.

Naime, policijski službenici u utorak su uhapsili Z.J. (1984.) iz Sarajeva zbog sumnje da je u popodnevnim satima tog dana, u ulici Ismeta Alajbegovića Šerbe, općina Ilidža, zapalio automobil Seat Cordoba, koji koristi Z.L. iz Sarajeva. Uhapšen je pet sati nakon požara. 

Prilikom požara nije bilo povrijeđenih osoba, a na vozilu je nastupila materijalna šteta. O tome je obaviješteno Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Također, nepoznata osoba u utorak u ranim jutarnjim satima zapalila je automobil Audi 6, koji koristi K.S. iz Sarajeva, pokazali su rezultati uviđaja. Vozilo je zapaljeno u ulici Brezanska čikma, općina Novi Grad Sarajevo.

Požar su ugasili pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Kantona Sarajevo. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba, a na vozilu je nastupila materijalna šteta.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije