Uhapšena pijana Dobojka koja je čašom udarila gosta

Srna
Uhapšena pijana Dobojka koja je čašom udarila gosta
Pixabay / Ilustracija
Policija iz Doboja uhapsila je ženu čiji su inicijali S.N. sa područja ovog grada nakon što je pijana čašom povrijedila gosta u ugostiteljskom objektu “Tifani” i oglušila se o policijsku naredbu da prestane da narušava javni red i mir.

Iz Policijske uprave Doboj saopćeno je da je S.N. uhapšena sinoć u 20.20 časova po prethodnoj prijavi da je u ovom ugostiteljskom objektu muškarcu čiji su inicijali O.B. nanijela povredu glave staklenom čašom.

S.N. je u vidno alkoholisanom stanju nastavila da narušava javni red i mir vikom, nakon čega je lišena slobode.

Ona je u službenim prostorijama odbila da se podvrgne alkotestiranju, a zbog agresivnog ponašanja prevezena je na Neuropsihijatriju dobojske bolnice radi ukazivanja ljekarske pomoći.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji će se, nakon utvrđivanja stepena povreda O.B, izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela. Policijska stanica Doboj jedan podnijeće dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu prijedlog za krivično gonjenje S.N. zbog oštećenja prostorije za zadržavanje.

Nakon prestanka razloga za zadržavanje, ona je puštena na slobodu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije