Uhapšena dva muškarca u Sarajevu: MUP KS otkrio za šta se terete

0
Radiosarajevo.ba
Uhapšena dva muškarca u Sarajevu: MUP KS otkrio za šta se terete
Foto: Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na fotografiji nije događaj opisan u tekstu)

Sarajevska policija uhapsila je u četvrtak u Vogošći 40-godišnjaka zbog sumnje da je počinio tešku krađu.

O svemu su se oglasili iz MUP-a Kantona Sarajevo.

"Dana 22. februara 2024. godine u 18.30 sati u ulici Jošanička, općina Vogošća, policijski službenici PU Vogošća uhapsili su A.K., rođen 1984. godine, nastanjen u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je u počinio krivično djelo Teška krađa, na štetu F,Š. Iz Vogošće.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičeni je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", saopćeno je.

Također, u srijedu u 16 sati u ulici Semira Frašte, općina Novi Grad Sarajevo, policijski službenici PU Novi Grad uhapsili su Dž.Z., rođen 1992. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je u prethodnom periodu počinio krivična djela Nasilničko ponašanje i Ugrožavanje sigurnosti.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a 32-godišnjak je predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije