Vozilom udarila dijete, pobjegla s mjesta nesreće, brzo uhapšena

6
Radiosarajevo.ba
Vozilom udarila dijete, pobjegla s mjesta nesreće, brzo uhapšena
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

U Bratuncu je prije dva dana došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je vozilom udaren dječak, a vozač se udaljio sa mjesta nezgode. 

"Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.06.2022. godine oko 1:55 časova, lišili su slobode lice inicijala Dž. N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela "Ugrožavanje javnog saobraćaja" i "Nepružanje pomoći povrijeđenom licu u saobraćajnoj nezgodi".

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 09.06.2022. godine tragali za licem koje je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Bratuncu teško povrijedilo maloljetnog pješaka, te napustilo mjesta događaja.

Vozači, oprez: I danas gužve na graničnim prijelazima, evo gdje se najduže čeka

Vozači, oprez: I danas gužve na graničnim prijelazima, evo gdje se najduže čeka

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih djela, te dostavljanje Izvještaja o počinjenim krivičnim djelima, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba koja se predala sinoć oko 20 časova je ženskog spola i sve je odmah poslije predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu.

Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti lišena slobode prije navedenog vremenskog roka u pristiglom saopštenju, piše portal Zvornički.

Povrijeđeni dječak iz Bratunca još uvijek se bori za svoj život na UKC "Gradina" Tuzla.

Kako piše Srpska.info dječaka su u kanalu pronašli mještani dok je bio bez svijesti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije