Traje velika potraga: Nestao mladi Alen Dančić, policija moli za pomoć

Radiosarajevo.ba
Traje velika potraga: Nestao mladi Alen Dančić, policija moli za pomoć
Velika policijska potraga je u toku na širem području Banja Luke, nakon što je Centru javne bezbjednosti u ovom gradu prijavljen nestanak Alena Dančića, 28-godišnjeg Banjalučanina.

Policija je prijavu o nestanku ovog mladića zaprimila prekjučer, a u prijavi nestanka stoji da je posljednji put viđen u noći između 5. i 6. januara i to u vremenu između 21 i 6 sati, kada je otišao od kuće iz banjalučke ulice Vasija Ostroškog, prenose Nezavisne novine.

Od tada se ovom mladiću gubi svaki trag, a te informacije potvrdila je i glasnogovornica CJB Banja Luka Marija Markanović.

"Policijski službenici preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, a ukoliko neko ima informaciju o ovom licu, može je saopštiti policiji pozivom na besplatan broj telefona 122 ili se obratiti najbližoj policijskoj stanici", navela je Markanovićeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije