U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo putnik u taksiju

Fena
U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo putnik u taksiju
Radiosarajevo.ba / Arhiv
Putnik u taksi vozilu B.B. (1952.) iz Dvorova kod Bijeljine, preminuo je rano jutros od zadobivenih povreda u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Bijeljina - Rača.

"U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 6.30 sati, učestvovali su putnički automobil Škoda Fabia kojim je upravljao D.R. iz Trnjaka i automobil Opel Astra (taksi vozilo), kojim je upravljalo P.K., gdje je putnik u vozilu B.B. (1952) iz Dvorova od zadobivenih povreda na licu mjesta smrtno stradao"saopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina. 

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini je naložio poduzimanje svih potrebnih mjera i radnji na utvrđivanju činjenica i okolnosti koje su doveli do ove teške saobraćajne nesreće.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina još jednom apelira na sve vozače, da brzinu kretanja svojih automobila prilagode stanju i uslovima puta, koja je i dalje najzastupljenija karakteristika u saobraćajnim nezgodama s najtežim posljedicama.

Pozivaju vozače da čuvaju svoj život i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije