U Španiji likvidiran muškarac kod kojeg su pronađeni bh. dokumenti

Radiosarajevo.ba
U Španiji likvidiran muškarac kod kojeg su pronađeni bh. dokumenti
Foto: EPA-EFE / Ilustracija

Miloš Peruničić (41) porijeklom iz Bara ubijen je juče u španskoj Marbella potvrđeno je "Vijestima" iz vrha crnogorske policije.

Kako prenose španski mediji njemu je dok je šetao, na očigled brojnih svjedoka, prišao muškarac obučen u mornarsko odijelo oko 14 sati i ispalio nekoliko hitaca u njega.

Evropski mediji prenose da je Peruničić ubijen u Ulici Arturoa Rubinsteina na pješačkom prelazu sto metara od svoje kuće. Kako pišu španski mediji ubijeni Peruničić je imao kriminalni dosije. Prošle godine je izašao iz zatvora Algeciran.

Navodno, napadač, koji je nosio aktovku, iz neposredne blizine ispalio je u njega više hitaca. Nakon ubistva, počinilac je pobjegao.

Motiv ubistva za sada nije poznat, a istražitelji su odmah preuzeli snimke sa nadzornih kamera i saslušali nekoliko svjedoka.

Ubijeni Peruničić je kod sebe imao bh. papire.

Crnogorski mediji pišu Peruničić, koji odavno ne živi u Crnoj Gori, navodno je blizak kriminalnom klanu, odbjeglog Baranina Alana Kožara.

Iz vrha crnogorske policije Vijestima je nezvanično rečeno da su ih kolege iz Španije obavjestile o likvidaciji Peruničića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije