U saobraćajnoj nesreći kod Prijedora stradao pješak, vozač pobjegao

Anadolija
U saobraćajnoj nesreći kod Prijedora stradao pješak, vozač pobjegao
Foto: RTV BN / Ilustracija

Na magistralnom putu Prijedor-Banja Luka u mjestu Svale kod Prijedora sinoć oko 23.20 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao pješak inicijala D.Lj. (rođen 1959. godine) iz Prijedora i nepoznati vozač koji se nakon saobraćajne nezgode vozilom udaljio s mjesta događaja.

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je pješak D.Lj. nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci, gdje je usljed zadobijenih povreda preminuo", navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Prijedor.

O slučaju je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Prijedor, a policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju operativne i istražne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja identiteta i pronalaska vozača koji se udaljio s mjesta saobraćajne nezgode.

Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela smrtno stradalog radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banja Luci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije