U Bratuncu zatečen sa marihuanom, u kući mu pronađeno još droge i digitalna vaga

0
Radiosarajevo.ba
U Bratuncu zatečen sa marihuanom, u kući mu pronađeno još droge i digitalna vaga
Foto: MUP RS / MUP RS / Ilustracija

Pripadnici Policijske stanice Bratunac u srijedu, 9. augusta, uhapsili su N. S. iz Srebrenice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policaci su izvršili legitimisanje i pregled N. S. prilikom čega su pronašli PVC vrećicu u kojoj se nalazilo 0,8 grama marihuane.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Srebrenici, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila Renault Clio koje koristi N. S.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Tom prilikom je oduzeto 34,8 grama marihuane, digitalna vaga za precizno mjerenje i pakovanje papira za motanje cigareta.

"Sve dalje aktivnosti na dokumentovanju krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini", saopćeno je iz MUP-a RS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije