Tuzla: Pronađeno tijelo mladića (25) u stanu

0
Radiosarajevo.ba
Tuzla: Pronađeno tijelo mladića (25) u stanu
Foto: MUP TK / MUP TK / Ilustracija

Beživotno tijelo 25-godišnjeg muškarca pronađeno je u stanu u Tuzli, potvrdili su iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za portal Radiosarajevo.ba.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK, Adnana Sprečić, rekla je za portal Radiosarajevo.ba da su njihovi službenici primili dojavu oko 11:10 sati da se u stanu u ulici Mustafe Mujbegovića, naselje Zlokovac u Tuzli, nalazi beživotno tijelo A.K., rođenog 1999. godine.

"Dana 18.02.2024.godine, oko 11,10 sati, Upravi policije MUP TK-a /OKP PU Tuzla i PS Istok, prijavljeno je od SHMP Doma zdravlja Tuzla, da je ista služba zaprimila prijavu građanina da se u stanu u Ul. Mustafe Mujbegovića, naselje Zlokovac u Tuzli nalazi beživotno tijelo A.K. (1999),gdje je izlaskom na lice mjesta dežurni ljekar SHMP konstatovao smrt imenovanog.

Munira Subašić i Emir Suljagić će se obratiti u Generalnoj skupštini UN-a - evo i kada

Munira Subašić i Emir Suljagić će se obratiti u Generalnoj skupštini UN-a - evo i kada

O događaju je odmah obaviješten dežurni tužilac KTTK-a, a uviđaj su izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla. Takođe, tužilac je donio naredbu za obdukciju tijela preminulog, te se sve dalje mjere i radnje poduzimaju po nalogu tužioca.", potvrdila Adnana Sprečić za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije