Tužilaštvo TK zvanično potvrdilo: U stanu u Tuzli pronađena tijela žene i dvoje djece

1
Radiosarajevo.ba
Tužilaštvo TK zvanično potvrdilo: U stanu u Tuzli pronađena tijela žene i dvoje djece
Foto: Printscreen / Tuzla

U stanu u Tuzli, u ponedjeljak, 20. maj pronađena su tijela žene i dvoje djece, potvrđeno je iz Tužilaštva TK za portal Radiosarajevo.ba.

"Istražni tim Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i Tužilaštva TK obavlja uviđaj u stanu u tuzlanskom naselju Stupine, gdje su danas pronađena tri tijela, žene i dvoje djece.

Sinoć oko 21.15 sati suprug i otac djece je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u istom naselju. Trenutno se utvrđuju sve okolnosti vezane za ove događaje", potvrdio je Admir Arnautović portparol Tužilaštva TK.

Gordan Grlić Radman stigao u Sarajevo, topli pozdrav sa Elmedinom Konakovićem: 'Selam, prijatelju'

Gordan Grlić Radman stigao u Sarajevo, topli pozdrav sa Elmedinom Konakovićem: 'Selam, prijatelju'

Oglasili su se i iz Uprave policije MUP-a TK:

"Dana 20. maja 2024 .godine, policijski službenici OKP PU Tuzla su radeći na utvrđivanju okolnosti pod kojima se desio događaj od 19.05.2024 godine, prijava samoubistva muškarca skokom sa visine u naselju Stupine u Tuzli, ulaskom u stan vlasništvo tog muškarca, ( čiji je identitet utvrđen u jutarnjim satima 20.05. 2024.godine), koji se nalazi na drugoj adresi u naselju Stupine i tom prilikom u stanu zatekli beživotna tijela jedne odrasle ženske osobe i dvoje malodobne djece. Na mjestu događaja smrt navedenih utvrdio je dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Tuzla. Na licu mjesta nalaze se dežurni tužilac KTTK-a, koji rukovodi uviđajem i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK-a".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije