Tuča u centru Sarajeva, 28-godišnjak ranjen nožem

Radiosarajevo.ba
Tuča u centru Sarajeva, 28-godišnjak ranjen nožem
Arhiv / Ilustracija
U ulici Patriotske lige, općina Centar Sarajevo, došlo je do tuče između U. N., rođen 1988, nastanjen u Sarajevu, s jedne strane i Š. N., rođen 1972. i Š. H., rođen 1995, nastanjeni u Sarajevu.

Tuča se dogodila jučer oko 16.40 sati.

Tom prilikom je U. N. zadobio lakše tjelesne povrede, dok su kod Š. N. konstatirane teške tjelesne povrede. Povrijeđenim  je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje su zadržani na daljem liječenju.

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonlnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo i ekipa PVB Kantona Sarajevo.

Na devastiranom objektu obdaništa, koje se nalazi u neposrednoj blizini, pronađen je i izuzet odbačeni nož kojim je Š. H. nanio povrede U. N.

Istog dana u 20.40 sati, Š. H. je lišen slobode, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo lakše tjelesne povrede. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije