Trojica mladića opljačkali pumpu kod Kaknja

Radiosarajevo.ba
Trojica mladića opljačkali pumpu kod Kaknja

Kakanjska policija je uhapsila tri osobe, H.A., rođenog 1993. godine, M.E., rođenog 1995. godine, S.H., rođenog 1995. godine, svi iz Visokog, koji su u ponedjeljak, 21. aprila, u večernjim satima u Ćatićima kod Kaknja izvršila razbojništvo nad radnikom benzinske pumpe Delta Petrol, javlja Fena.

Oni su maskirani ušli u navedenu benzinsku pumpu, te uz prijetnju upotrebe pištolja i noža, ukrali određenu količinu novca, nakon čega su pobjegli.

Policija i tužilaštvo su nedugo potom uspjeli dovesti tri osobe iz Visokog u vezu s ovom pljačkom, te su navedena trojica muškaraca uhapšeni i privedeni u policijsku upravu Kakanj.

Tokom privođenja kod njih je jepronađen pištolj i veći dio ukradenog novca, a policija je otkrila i da su ove tri osobe već počinile više razbojništava na području Visokog.

Prijavljena lica će zajedno sa izvještajem biti predata Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona na nadležnost i dalje postupanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije