Treća saobraćajna nezgoda na Ilidži: MUP-u KS prijavljena šteta

0
Radiosarajevo.ba
Treća saobraćajna nezgoda na Ilidži: MUP-u KS prijavljena šteta
Foto: Čitatelj/Radiosarajevo.ba / Ilidža: Saobraćajna nesreća na Butmirskoj cesti

Nakon što su se na Ilidži, u četvrtak u poslijepodnevnim satima desile dvije saobraćajne nesreće, jedna u centru kod kružnog toga i druga u naselju Blažuj, treća saobraćajna nezgoda desila se u večernjim satima na Butmirskoj cesti, u pravcu Hrasnice.

Ova informacija potvrđena je za portal Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

"U ovoj nesreći koja se desila na Butmirskoj cesti nije bilo povrijeđenih, a prijavljena je materijalna šteta nakon sudara dva vozila", kazao je dežurni operativni službenik.

Komšić u UN-u: "Surova je istina, sviđalo se to nekome ili ne, da je u Srebrenici počinjen genocid"

Komšić u UN-u: "Surova je istina, sviđalo se to nekome ili ne, da je u Srebrenici počinjen genocid"

Iz MUP-a KS napominju kako se saobraćaj u pravcu Hrasnice odvija bez zastoja i gužvi.

Podsjećamo, u nesreći koja se desila u centru Ilidže, također su se sudarila dva automobila. Na navedenoj lokaciji nastale su i velike gužve. U naselju Blažuj u saobraćajnoj nesreći su učestvovali automobil i motocikli, a nakon nesreće iz policije su potvrdili kako je motociklista povrijeđen.

U četvrtak oko podneva, u centru glavnog grada BiH, MUP-u KS također je prijavljena saobraćajna nesreća koja se desila se na raskrsnici ulica Maršala Tita i Dalmatinska.

Nakon sudara dva vozila, nastala je materijalna šteta, a tramvajski saobraćaj u Sarajevu bio je nakratko zaustavljen. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije