Tragedija u Zadru: Jedanaestogodišnjak počinio samoubistvo

Radiosarajevo.ba
Tragedija u Zadru: Jedanaestogodišnjak počinio samoubistvo

Strašna tragedija potresla je Zadar – u petak je u svojoj sobi u obiteljskoj kući na zadarskom predjelu Stanovi pronađen mrtav 11-godišnjak, a u subotu je potvrđeno da je dječak počinio samoubistvo, piše Slobodna Dalmacija.

"Uzrok smrti je asfikcija, smrt gušenjem", kazali su u u zadarskoj policiji. Dječak je, prema pojašnjenju, preminuo od "nedostatka kisika stezanjem vrata".

Nakon što je dječak u petak pronađen u sobi mrtav, zadarska je policija obavila očevid te utvrdila da na tijelu nema elemenata kaznenog djela.  

U susjedstvu obiteljske kuće na zadarskim Stanovima o samoubistvu se u petak tek nagađalo i te su se sumnje mahom odbacivale s obzirom na to da je riječ o 11-godišnjaku, te se pretpostavljalo da je riječ o nesretnom slučaju. 

Međutim, najgore sumnje ipak su se potvrdile u subotu, kada je u policiju stigao i nalaz obdukcije s Odjela patologije zadarske Opće bolnice. 

Jedanaestogodišnjak je samoubistvo, kako se doznaje, počinio vješanjem. Obitelj je shrvana tragedijom, koja je potresla cijeli Zadar, piše Slobodna Dalmacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije