Tragedija u Goraždu: Sin nožem ubio oca u porodičnoj kući

E. H.
Tragedija u Goraždu: Sin nožem ubio oca u porodičnoj kući
Arhiv / Ilustracija
Tragičan slučaj dogodio se u noći između utorka i srijede u goraždanskom naselju Kodžaga Polje, gdje je sin usmrtio oca u porodičnoj kući.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrđeno iz Ministarstva za unutrašnje poslove Bosansko-podrinjskog kantona, ubistvo se dogodilo oko 00.55 sati, a cijeli slučaj prijavio je komšija.

"Policijska stanica Goražde iza ponoći informirana je da je u porodičnoj kući osoba inicijal K. M. nožem usmrtila svog oca incijala K. F. Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK-a, koji su potvrdili navode prijave, osigurali mjesto događaja, a osobu K. M. prevezli u službene prostorije", dodali su iz MUP-a.

Uviđaj su izvršili tužilac Kantonalnog tužilaštva BPK Goražde, službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a BPK Goražde i mrtvozornik Kantonalne bolnice Goražde.

Istog dana u 5 sati osoba inicijala K.M. je uhapšena i smještena u prostorije za zadržavanje u Policijskoj upravi Goražde.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije