Tragedija u BiH: Radnik pronađen mrtav u fabrici cementa

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija u BiH: Radnik pronađen mrtav u fabrici cementa
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevska policija, Ilustracija

Radnik fabrike cementa u Lukavcu smrtno je stradao u nedjelju, 15. januara na proizvodnoj traci, a riječ je o 59-godišnjem Elhaidu Ćosiću, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.
 
Prema infomacijama glasnogovornika Admira Arnautovića iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona, nesreća se dogodila u nedjelju, 15. januara, a tijelo je pronašao njegov kolega oko 13:00 sati na proizvodnoj traci.

"Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, kantonalni tužilac i inspektor zaštite na radu. Bit će urađena obdukcija, a kako bi se utvrdile okolnosti nesreće bit će izdata naredba za vještačenje po vještaku zaštite na radu", rekao je Admir Arnautović za portal Radiosarajevo.ba.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/crna-hronika/slucaj-na-ponijerima-nozem-ostetio-gume-na-dva-vozila-pa-se-i-sam-povrijedio/480881[/related]

Dodik nastavlja s provokacijama: 2. maja najavio sjednicu Vlade RS u Srebrenici

Dodik nastavlja s provokacijama: 2. maja najavio sjednicu Vlade RS u Srebrenici

Uviđaj je završen, a istražiteljima još uvijek nisu poznate sve okolnosti događaja. Nepoznato je i to kako je Ćosić dospio na proizvodnu traku na kojoj je pronađen. Istraga će pokazati koji je uzrok smrti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije