Tragedija u BiH: Poginule tri osobe

0
Fena
Tragedija u BiH: Poginule tri osobe
FOTO: Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

Policijskoj upravi Prijedor, 14. novembra 2021.godine, prijavljene su dvije saobraćajne nesreće slijetanjem vozila sa kolovoza u kojima su smrtno stradale tri osobe.

Oko 20.00 sati na magistralnom putu Prijedor-Novi Grad u mjestu Blagaj došlo je do slijetanja sa kolovoza vozilamarke „Golf“ kom prilikom su smrtno stradali vozač I.J. i suvozač M.J., oba iz Novog Grada.

Slijetanjem traktora sa kolovoza na lokalnom makadamskom putu u mjestu Balte, smrtno je stradao vozač N.M. iz Prijedora. Policijskoj upravi Prijedor ova saobraćajna nesreća prijavljena je oko 17.25 sati, saopćeno je iz te policijske uprave.

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Nakon obavještavanja tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na mjestima saobraćajnih nezgoda izvršen je uviđaj.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno ograničenja brzine kretanja vozila, da prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, lijekova ili drugih psihoaktivnih supstanci koje mogu uticati na psihofizičku sposobnost vozača.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije