Tragedija na Otoci: U saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba, druga povrijeđena (FOTO)

Radiosarajevo.ba
Tragedija na Otoci: U saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba, druga povrijeđena (FOTO)

Večeras se u sarajevskom naselju Otoka, u ulici Bulevar Meše Selimovića, dogodila saobraćajna nesreća, u kojoj je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub. Automobil je od siline udara završio na tramvajskim šinama.

Saobraćajna nesreća na Otoci: Povrijeđene dvije osobe (FOTO)

Saobraćajna nesreća na Otoci: Ima povrijeđenih

Kako saznajemo, u vozilu su bile dvije osobe, jedna je prevezena na Kliniku urgentne medicine Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu, a drugu su vatrogasci izvukli iz vozila tek prije nekoliko minuta. 

"Nažalost, lice inicijala K.V. (1988) je na Kliniku urgentne medicine dovezeno bez znakova života. Liječnici su mu pokušavali pomoći, no bez uspjeha. Sada očekujemo drugo lice iz nesreće, pa ćemo tek znati u kakvom je stanju", kazala nam je Muamera Šehić, glasnogovornica UKCS-a.

Kako su nam potvrdili iz Operativnog centra MUP-a KS, ekipe su na terenu. Nesreća dogodila oko 20.15 sati. 

Zbog nesreće je saobraćaj prema Ilidži je obustavljen. Tramvaji ne rade do završetka uviđaja i dok se ne ukloni automobil sa šina. Na licu mjesta su vatrogasne ekipe, policijske patrole, hitna pomoć i kantonalni tužilac. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije