Tragedija: Mladić i djevojka jutros poginuli u saobraćajnoj nesreći

Radiosarajevo.ba
Tragedija: Mladić i djevojka jutros poginuli u saobraćajnoj nesreći
Na magistralnom putnom pravcu Banja Luka - Jajce, u mjestu Brenica, jutros, oko 00.50 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su poginuli mladić i djevojka.

Kako je saopćeno iz Okružnog tužilaštva Banja Luka, putničko motorno vozilo marke Golf II sletjelo je u korito rijeke Vrbas.

Prilikom saobraćajne nezgode smrtno su nastradali suvozač u pomenutom vozilu Miloš Trivunčić (1996.) iz Šipova i putnica u vozilu Rafaela Marić (1994.) iz Gruda.

Golf je vozio Ilija Gajanović (1994), iz Šipova.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurna tužiteljica Okružnog tužilaštva Banja Luka Gordana Radujko, s ovlaštenim službenim licima Stanice javne bezbjednosti Mrkonjić-Grad.

Tužiteljica Radujko naložila je da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije