Teško povrijeđene dvije osobe u dvije saobraćajne nesreće

S. Dž.
Teško povrijeđene dvije osobe u dvije saobraćajne nesreće
U dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Tuzlanskom kantonu teško su povrijeđene dvije osobe.

Kako je za Radiosarajevo.ba potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, u saobraćajnoj nesreći koja se u 23:45 sati dogodila u Ulici Armije Republike BiH u Gračanici, teške tjelesne povrede zadobio je motociklista F. S. (1998) iz Gračanice.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovao je i M. K. (1996) također iz Gračanice koji se nalazio za volanom putničkog motornog vozila.

Povrijeđeni F.S. hospitaliziran je u Univerzitetski klinički centar (UKC) u Tuzli gdje su mu ljekari nakon ukazane medicinske pomoći konstatovali teže tjelesne povrede.

Prethodne noći, oko ponoći, tačnije u 00:002 sata, usaobraćajnoj nesreći koja se dogodila na dijelu puta M-4 Tuzla – Doboj, u mjestu Berkovica, općina Lukavac teško je povrijeđena jedna osoba.

Tom prilikom teže je povrijeđena 58-godišnja DŽ. G. iz Ilidže koja se nalazila na suvozačevom mjestu u automobilu kojim je upravljao 47-godišnji Č. P. iz Zenice, koji je prošao bez težih povreda.

Povrijeđena osoba je zbrinuta u UKC-u Tuzli gdje joj je ukazana ljekarska pomoć i konstatovan stepen povreda.

Za obje saobraćajne nesreće, uviđaj su obavili policijski službenici MUP-a TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije