Teško povrijeđen muškarac: Pao s mosta u Foči, prebačen u KCUS

Radiosarajevo.ba
Teško povrijeđen muškarac: Pao s mosta u Foči, prebačen u KCUS
Foto: Arhiv / MUP RS / Ilustracija
Muškarac inicijala S. Đ. (1985) teško je povrijeđen nakon što je pao sa željeznog mosta u izgradnji u Studentskoj ulici u Foči, saopćeno je iz policižbeske uprave ovog grada.

Tačnije, nakon prijava građana, u noći između subote i nedjelje, oko 2.40 sati policijski službenici pronašli su osobu S. Đ. na desnoj strani obale rijeke Drine, sa vidnim povredama glave i tijela.

"Povrijeđena osoba vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Foča prevezeno je u Univerzitetsku bolnicu u foči, gdje je hospitalizirano radi daljeg liječenja, a u jutarnjim časovima je prevezen u Klinički centar Koševo, radi daljih medicinskih pretraga i liječenja", dodali su iz PU Foča.

Istragom je potvrđeno da nema elemenata krivičnog djela, već da se radi o nesretnom slučaju. Iz PU Foča su uputili i apel za sve građane da budu oprezni prilikom prelaska mosta u izgradnji, kod KPZ-a Foča, jer on nema zaštitnu ogradu, niti pješačku stazu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije