Teška saobraćajna nesreća u Živinicama: Smrtno stradao vozač motocikla

0
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća u Živinicama: Smrtno stradao vozač motocikla
Foto: MUP TK-a / Ilustracija

Na magistralnom putu M18 u naselju Đurđevik, općina Živinice, danas, 10. juna, oko 14 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali kamion i motocikl. 

Prema izjavama iz MUP-a TK, u nesreći su učestvovali motocikl marke BMW, kojim je upravljao strani državljanin rođen 1971. godine, i teretno motorno vozilo marke MAN, kojim je upravljala osoba inicijala A.Dž., rođena 1996. godine, iz Đurđevika, Živinice.

Nažalost, vozač motocikla je smrtno stradao, a dežurni ljekar Doma zdravlja Živinice je na mjestu događaja konstatovao njegovu smrt.

Šta znači pozdrav zbog kojeg je Demirala suspendirala UEFA

Šta znači pozdrav zbog kojeg je Demirala suspendirala UEFA

"Od 14:45 sati, saobraćaj na pomenutoj lokaciji je obustavljen radi vršenja uviđaja. Po uputama dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, koji rukovodi uviđajem na licu mjesta, istražitelji Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Živinice će izvršiti sve potrebne radnje," saopćeno je iz MUP-a TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije