Teška saobraćajna nesreća u Sarajevu: Jaguarom udario u uličnu rasvjetu

0
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća u Sarajevu: Jaguarom udario u uličnu rasvjetu
Foto: Crna hronika / Saobraćajna nesreća u Sarajevu

Tokom noći (14. augusta) u Sarajevu se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba, a na vozilu marke Jaguar pričinjena je veća materijalna šteta.

U ulici Džemala Bijedića tokom večernjih sati, a prilikom neprilagođene vožnje dogodila se saobraćajna nesreća gdje je vozač automobila marke Jaguar izgubio kontroli nad vozilom te udario u uličnu rasvjetu.

Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Još jedna država prekida diplomatske odnose s Izraelom

Još jedna država prekida diplomatske odnose s Izraelom

Iz MUP-a KS su naveli još i da se tokom jučerašnjeg dana na području Kantona Sarajevo dogodilo se ukupno 12 saobraćajnih nezgoda, od toga osam s materijalnom štetom i četiri s povrijeđenim osobama kojom prilikom su dvije osobe teže, a dvije lakše povrijeđene.

Zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 16 vozača, četiri osobe zbog upravljanja motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita, jedna osoba zbog upravljanja motornim vozilom u vrijeme trajanja izrečene zaštitne mjere zabrane, dva motorna vozila zbog isteka važnosti registracije i jedno neregistrovano motorno vozilo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije