Teška saobraćajna nesreća u BiH, poginula žena

0
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća u BiH, poginula žena
Foto: Arhiv / Ilustracija

Pješakinja čiji identitet za sada nije utvrđen poginula je jutros u nesreći kada ju je udario ford za čijim volanom je bio Dragan K. (45) iz Banja Luke.

Kako je saopćeno iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, nesreća se desila noćas oko 3.15 sati na magistralnom putu Banja Luka-Mrkonjić Grad, u mjestu Karanovac, pišu Nezavisne novine.

Naveli su da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao Dragan K. koji je upravljao vozilom ford, a drugi učesnik u nezgodi je pješak (žena čiji identitet za sada nije utvrđen) koja je tom prilikom smrtno nastradala.

"Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac Marković Biljana, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banja Luka. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, da se utvrdi identitet nastradalog lica a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RSe", navodi se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije