Teška saobraćajna nesreća u BiH: Jedna osoba poginula

0
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća u BiH: Jedna osoba poginula
Foto: MUP TK / MUP TK / Ilustracija

Na dijelu magistralnog puta M4, u mjestu Babajići, općina Kalesija danas, 25. jula oko 14.50 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo i autobus.

U ovoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba koja se nalazila u putničkom motornom vozilu je smrtno stradala, a čiju smrt je na mjestu događaja konstatovao ljekar Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Kalesija dok je druga osoba takođe iz putničkog motornog vozila prevezena u JZU UKC Tuzla.

Potrebne mjere i radnje poduzimaju policijski službenici Policijske stanice Kalesija i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Kalesija.

Osiguran prijenos: Evo gdje možete gledati utakmicu FK Sarajevo - Trnava

Osiguran prijenos: Evo gdje možete gledati utakmicu FK Sarajevo - Trnava

O navedenom je obaviješten kantonalni tužilac koji će zajedno sa uviđajnom ekipom izvršiti uviđaj na mjestu događaja. Saobraćaj je na ovoj dionici magistralnog puta u potpunosti obustavljen i isti se preusmjerava alternativnim pravcima, piše Tuzla info.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije