Teška saobraćajna nesreća kod Banja Luke: Poginule dvije osobe

1
Radiosarajevo.ba
Teška saobraćajna nesreća kod Banja Luke: Poginule dvije osobe
Foto: Ringier / MUP RS / Ilustracija

Na magistralnom putu Banja Luka - Laktaši je sinoć, 14. juna, došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe. 

Kako se navodi u saopštenju Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, do nesreće je došlo u 21:50 sati kod mjesta Novakovići. 

"Dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza putničkog motornog vozila marke Porsche Cayenne, kojom prilikom su dva lica smrtno nastradala a dva lica su zadobila tjelesne povrede.

Saša Magazinović: 'Vučić i Dodik truju Srbe tezom o genocidnom narodu- ne postoje genocidni narodi'

Saša Magazinović: 'Vučić i Dodik truju Srbe tezom o genocidnom narodu- ne postoje genocidni narodi'

U saobraćajnoj nesreći učestvovao je Aljić Nihad (1977.), koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke Porshe Cayenne a prilikom saobraćajne nesreće navedeno lice je zadobilo tjelesne povrede. Tjelesne povrede zadobio je i putnik u pomenutom vozilu lice F.M. (1994.). Povrijeđenim licima je pružena ljekarska pomoć i oni su zbrinuti u UKC RS - Banja Luka.

Prilikom saobraćajne nezgode dva lica su smrtno nastradala a njihov identitet za sada nije poznat", navedeno je u saopštenju OJT Banja Luka. 

Još su naveli da je uviđaj obavio dežurni tužilac OJT Banja Luka zajedno s policajcima iz PU Banja Luka. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije