Teška nesreća u Trebinju: Bh. džudisti povrijeđeni u sudaru četiri automobila

0
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća u Trebinju: Bh. džudisti povrijeđeni u sudaru četiri automobila
Foto: Ringier / MUP RS / Ilustracija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 19. februara u mjestu Staro Slano kod Trebinja, povrijeđeni su džudisti i trener iz džudo kluba Laktaši.

U nesreći su sudjelovala četiri automobila, a džudisti i trener vraćali su se sa takmičenja iz Trebinja. Niko od njih nije teže povrijeđen, potvrdio je Miroslav Bojić, gradonačelnik Laktaša.

"Neki se vraćaju kućama, a za ostale smo organizovali prevoz i sve što bude neophodno da se vrate kućama bezbjedno sutra dok se završe otpusti i redovne procedure u Trebinjskoj bolnici", napisao je Bojić na svom Facebook profilu.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Nakon nesreće oglasili su se i iz džudo kluba Laktaši i saopštili da su svi džudisti dobro, da su zdravi i sa manjim povredama, piše Srpskainfo.

"Zahvalnost dugujemo gradonačelniku Laktaša Miroslavu Bojiću, koji je odmah odreagovao i ponudio svu moguću pomoć. Najviše hvala roditeljima koji su ostali pribrani i omogućili da se svi naši resursi usmjere na što brže rješavanje situacije i zbrinjavanje djece", saopćeno je iz džudo kluba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije