Teška nesreća u BiH: U sudaru traktora i motocikla poginula jedna osoba

0
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća u BiH: U sudaru traktora i motocikla poginula jedna osoba
Foto: MUP RS / Policija RS / Ilustracija

U četvrtak, 28. septembra 2023. godine, oko 09:45 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do sudara traktora i mocikla, a poginula je jedna osoba.

"U nesreći je učestvovalo lice inicijala M.V. sa područja grada Doboja, koje je upravljalo traktorom marke 'IMT' i lice inicijala M.N. državljanin Republike Srbije, koje je upravljalo motocikolom marke 'BMW' sa kojim se na motociklu prevozilo i lice inicijala S.N. takođe državljanin Republike Srbije", saopćeno je.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač motocikla usljed kojih je preminuo u Univerzitetsko-kliničkom centru RS u Banja Luci.

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

FK Željezničar došao do važne pobjede nad GOŠK-om i udaljio se od zone ispadanja

Putnik na motociklu lice inicijala S.N. zadobilo je teške tjelesne povrede i zadržano je na liječenju u bolnici „Sveti apostol Luka“ u Doboju, dok je vozač traktora zadobio lake tjelesne povrede.

Uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije