Teška nesreća bh. gradu, pet osoba povrijeđeno

0
Radiosarajevo.ba
Teška nesreća bh. gradu, pet osoba povrijeđeno
Arhiv / Ilustracija

Pet osoba povrijeđeno je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na regionalnom putu u Bosanskoj Dubici, potvrđeno je u PU Prijedor.

Nesreća se dogodila oko 22.35 časova na regionalnom putu Vodice-Bosanska Dubica u mjestu Božići. Do nesreće je došlo kada je S. Ć. Izgubio kontrolu nad vozilom ”škoda” i sletio sa puta, prenose Nezavisne.

“Utvrđeno je da je vozilom škoda upravljao S.Ć. iz Bosanske Dubice, dok su se u vozilu nalazili putnici D.P., B.M., B.L. i D.S., svi iz Bosanske Dubice. Zbog zadobijenih povreda oni su prevezeni i smješteni u JZU Bolnica Gradiška, dok su D.P. i D.S. zbog težine povreda prevezena u UKC RS u Banjaluci”, kazala je za Radiosarajevo.ba portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

Ona je dodala da Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima puta i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije