Stravičan udes kod Tuzle: Povrijeđeno šest osoba, 8-godišnja djevojčica zadržana u bolnici

0
Radiosarajevo.ba
Stravičan udes kod Tuzle: Povrijeđeno šest osoba, 8-godišnja djevojčica zadržana u bolnici
Foto: Tuzlanski.ba / Mjesto nesreće

Šest osoba, od kojih dvije maloljetne, povrijeđene su u sudaru tri vozila na regionalnom putu u tuzlanskom naselju Orašje, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć oko 22:30, učestvovali su automobili 'golf pet' kojim je upravljao E.B. (19), 'golf šest' koji je vozila S.K. (41) i 'volkswagen' za čijim volanom je bio N.K.

Lakše su povrijeđeni vozači S.K. E.B, te trinaestogodišnja djevojčica iz 'golfa šest' i saputnik u 'golfu pet' H.B. (19).

U Neumu jutros 13 stepeni: Meteorolozi objavili prognozu do utorka - bit će i kiše i sunca

U Neumu jutros 13 stepeni: Meteorolozi objavili prognozu do utorka - bit će i kiše i sunca

Za vrijeme uviđaja, koji je trajao sinoć od 22.45 do 2.45 jutros, saobraćaj je na dijelu ove dionice bio potpuno obustavljen i odvijao se alternativnim pravcima.

O svemu je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a policija preduzima potrebne mjere i radnje na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Iz UKC-a Tuzla saopšteno je da se u ovu zdravstvenu ustanovu javilo pet pacijenata koji su obrađeni na prijemima Klinike za ortopediju i traumatologiju i Klinike za hirurgiju, dok je jedna osoba zadržana na opservaciji na Klinici za plastičnu i maksilofacijalnu hirurgiju.

Teško su povrijeđeni osmogodišnja djevojčica u vozilu 'golf šest', koja je zadržana na liječenju u Univerzitetskom centru (UKC) Tuzla, kao i saputnik u 'golfu pet' I.B. iz Tuzle (19).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije