Šta se dešavalo na Jahorini: Tučnjavi prisustvovao kandidat za Predsjedništvo BiH?

0
Radiosarajevo.ba
Šta se dešavalo na Jahorini: Tučnjavi prisustvovao kandidat za Predsjedništvo BiH?
Arhiva/Ilustracija / MUP RS / Ilustracija

Predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina Nedeljko Elek prijavio je u nedjelju policiji da je napadnut u hotelu "Vučko", saznaje Srpskainfo.

Prema informacijama ovog portala, Eleka je između ostalog napao i Mladen Lučić odobornik DNS u Istočnoj Ilidži i Predrag Nešić, brat predsjednika DNS Nenada Nešića. U društvu sa njima bio je i Nenad Nešić, ali prema prvim informacijama, policija nije utvrdila da je on učestvovao u ovoj tuči.

Lučić je inače i jedan od vlasnika firme „Legend“ i brat ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića.

Španski premijer otkazao svu političku agendu nakon što su njegovu suprugu optužili za korupciju

Španski premijer otkazao svu političku agendu nakon što su njegovu suprugu optužili za korupciju

Izvor Srpskainfo kaže da su za jednim stolom bili između ostalih kandidat za člana Predsjedništva BiH Nenad Nešić, njegov brat Predrag i Lučić, dok je za drugim stolom bio Elek sa društvom.

"U jednom trenuntku došlo je do svađe između njih i počele su letjeti i flaše. Tada je došlo do tuče između Predraga Nešića i Lučića sa jedne i Elaka sa druge strane. Šake su sjevale na sve strane", ispričao je iza Srpskainfo svjedok ovog sukoba.

On je dodao da je čuo da je u ovom sukobu oštećen i Elekov automobil.

Portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović potvrdila je da je došlo do sukoba i da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.

"Nakon kompletiranja predmeta N.P. će biti sankcionisan zbog prekršaja tuča i fizički napad, a L.M. zbog počinjenih prekršaja vrijeđanje i tuča i fizički napad", rekla je Stokanovićeva.

Šta kaže Nedeljko Elek

Nisam učestvovao u nikakvoj tuči i ne želim da se teško stečeni ugled Jahorine ruši takvim insinuacijama, rekao je predsjednik Nadzornog odbora OC Jahorina Nedeljko Elek.

On tvrdi da su Nenad Nešić i Mladen Lučić u alkoholisanom stanju došli u hotel i imali sukob sa obezbjeđenjem.

"Meni je verbalno prijetio Lučić, na šta nisam reagovao, dok Predrag Nešić, Nenadov brat, nije počeo flašama gađati goste i obezbjeđenje. Tada sam reagovao i prijavio incident policiji, kojoj sam zahvalan na brzoj reakciji", istako je Elek.

"Elek pokušao da me reketira"

Povodom događaja koji se desio prethodne noći na koncertu Ace Lukasa u hotelu "Vučko" na Jahorini i netačno interpretiranog od strane većine medija, a po instrukcijama Nedeljka Eleka, imam potrebu da se oglasim i iznesem svoju stranu priče i događaja, izjavio je Mladen Lučić, odbornik DNS.

"Nisam planirao da se bavim dopisivanjima preko medija, ali sam prisiljen s obzirom na medijsku hajku koja se pokrenula frapantnom brzinom.

Gospodin Elek bi trebao da kaže javnosti da je on taj koji je meni prišao za sto i ponovo pokušao da me reketira, jer već dvije godine on sa svojim saradnicima pokušava da od mene iznudi 1,2 miliona konvertibilnih maraka za “uslugu” postavljanja šestosjeda u opštini Trnovo, u blizini apartmanskog kompleksa koji gradi moja firma. Netačno je da nas je bilo 20 već šest i nismo došli da pravimo probleme već smo bili isprovocirani na način kakav to samo gospodin Elek zna i svi oni koji su ikada imali posla s njim to znaju", rekao je Lučić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije