Srbac: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo majke i sina

Radiosarajevo.ba
Srbac: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo majke i sina

Dva lica uhapšena su na putu prema Gradišci, a pretpostavlja se da se uhapšeni dovode u vezu sa ubistvom 78-godišnje Mare Savić i njenog 53-godišnjeg sina Slobodana, u porodičnoj kući u Donjim Kladarima kod Srpca javlja RTRS.

Srbac: Majka i sin ubijeni u porodičnoj kući

Policija je organizovala potjeru i na putu napravila zasjedu, nakon što su osumnjičeni pokušali da pobjegnu. Zbog sumnje da su povezani s ovim dvostrukim ubistvom, policija je danas tragala za 19-godišnjim Lukom Savićem, unukom Mare i sinom Slobodana, i za njegovim prijateljem i vršnjakom Daliborom Mitrakovićem.

Tijela Mare Savić (78) i njenog sina Slobodana (53) pronađena su danas u njihovoj kući u Donjim Kladarima kod Srpca, a sumnja se da je riječ o ubistvu, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Tijela su pronađena oko 10.45 sati.

Iz Okružnog tužilaštva navode da postoji osnovana sumnja da je za sada nepoznati izvršilac počinio krivično djelo ubistvo.

Uviđaj je izvršio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Željko Blažić sa pripadnicima banjalučkog Centra javne bezbjednosti.

Prvi rezultati istrage pokazuju da se radi o dvostrukom ubistvu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije