Slučaj u Sarajevu: Oduzeo pravo prvenstva motociklisti pa ga prevezao u bolnicu

4
Radiosarajevo.ba
Slučaj u Sarajevu: Oduzeo pravo prvenstva motociklisti pa ga prevezao u bolnicu
Foto: Arhiv / Policija MUP-a KS / Ilustracija (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Na kolovozu raskrsnice ulica Nedima Filipovića i Ferde Hauptmana u Novom Sarajevu jučer oko 18.35 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen motociklista.

Kako je saopćeno iz sarajevske policije, usljed oduzimanja prava prvenstva prolaza od vozila Škoda Octavia, za čijim upravljačem je bio Z. M. (34) iz Sarajeva, došlo je do pada na kolovoz motocikla Piaggio, kojim je upravljao A. H. (48), također iz Sarajeva.

Nakon nesreće, Z. M. je povrijeđenog motociklistu prevezao vozilom Škoda Octavia na ukazivanje ljekarske pomoći u Zavod za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Udes na Stupu: Učestvovala tri automobila

Udes na Stupu: Učestvovala tri automobila

A. H. je zadobio teške povrede konstatovane od ljekara u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, nakon čega je upućen na kućno liječenje.

Uviđaj su obavili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, a o slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije