Slučaj kod Prijedora: Ukradenim automobilom sletjeli sa kolovoza, teško su povrijeđeni

2
Radiosarajevo.ba
Slučaj kod Prijedora: Ukradenim automobilom sletjeli sa kolovoza, teško su povrijeđeni
Foto: MUP RS / MUP RS / Ilustracija

Vozač i suvozač M. G. i M. G. iz Prijedora teško su povrijeđeni pri slijetanju ukradenim Citroenom mjestu Hambarine u Prijedoru.

Policijskoj upravi Prijedor u nedjelju oko dva sata poslije ponoći prijavljeno je da se na regionalnom putu u mjestu Hambarine u Prijedoru dogodila saobraćajna nesreća slijetanjem vozila sa kolovoza i da su povrijeđene dvije osobe.

"Uviđajem na mjestu nesreče utvrđeno je da je u saobraćajnoj nesreći učestvovao M. G. iz Prijedora upravljajući vozilom Citroen i da su teške povrede zadobili vozač i suvozač M. G. iz Prijedora. Preduzetim mjerama i radnja utvrđeno je da su navedene osobe prethodno na području grada Prijedora otuđile vozilo kojim je prouzrokovana saobraćajna nesreća", navode iz Policijske uprave Prijedor.

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih biti dostavljeni izvještaj za počinjeno krivično djelo krađa, dok će se protiv vozača dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije