Šest osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći

Srna
 Šest osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći
FOTO: Arhiv / Saobraćajna nesreća/Ilustracija
Šest osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nesreći u Tuzli u kojoj su učestvovali automobili škoda romster i polo, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Teško povrijeđeni vozač automobila polo čiji su inicijali Z. K. (50) iz Tuzle zadržan je na liječenju na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla, dok je suvozač u polu pedesetjednogodišnja žena čiji su inicijali M. K. zadobila povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u nisu izjasnili.

Saputnici u automobilu polo, dvadesetosmogodišnja T. K, dvadesetogodišnja T. K. i tridesetdvogodišnji N. K, svi iz Tuzle, lakše su povrijeđeni, dok je vozač škode rumster A. K. zadobio povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i nakon ukazane medicinske pomoći pušten je na kućno liječenje. O ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 20 sati, obaviješten je kantonalni tužilac.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije