Saznajemo identitet ubijenog mladića u Sarajevu i ko je uhapšen

0
Radiosarajevo.ba
Saznajemo identitet ubijenog mladića u Sarajevu i ko je uhapšen
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

U sarajevskom naselju Buča Potok jučer se desilo ubistvo. Smrtno je stradao 19- godišnji Erduan Abazi, a policija je u saradnji sa kolegama iz Živinica uhapsila Aliju Abazija (40), saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Podsjetimo, naš portal je ranije objavio da je ubijena jedna osoba u tučnjavi koja se desila u utorak popodne u ovom sarajevskom naselju.

Do tuče je došlo iza škole Avdo Smailović, a od izvora bliskoj policiji smo saznali, da je ubijen 19-godišnji Erduan Abazi.

Izbori u Hrvatskoj: Ava Karabatić imala više glasova od ministrice kulture

Izbori u Hrvatskoj: Ava Karabatić imala više glasova od ministrice kulture

Nastradali je imao povrede na vratu. Još se utvrđuje da li su smrtonosne povrede nanesene nožem ili šrafcigerom.

Razmjenjujući operativna saznanja sa MUP TK - PU Živinice, pronađen je i lišen slobode A.A., rođen 1981. godine, nastanjen u Sarajevu, koji se nakon izvršenja krivičnog djela dao u bjekstvo.

"Pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, kao i pronalasku ostalih osumnjičenih", navode iz MUP-a.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje u Živinicama je uhapšen Alija Abazi (40).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije